Svalbard-path

Μονοπάτι Svalbard

From: 70

Earn up to 1,550 Points.

Μονοπάτι Svalbard

Προσανατολισμός τοπίου από τη σειρά Winter .

Μαρίνα Βερνίκου Υπογραφή

Οι εκτυπώσεις περιέχουν την υπογραφή της Marina Βερνίκου και είναι τυπωμένες σε γυαλιστερό Φωτογραφικό χαρτί.

Χειμερινή Συλλογή Φωτογραφία από τη Μαρίνα Βερνίκου

Η Μαρίνα Βερνίκου, μια διάσημη φωτογράφος που φημίζεται για τις μαγευτικές εικόνες της, παρουσίασε την εξαιρετική σειρά φωτογραφιών της Winter Collection. Μέσα από το φακό της, αποτυπώνει τη μαγευτική ομορφιά και την αιθέρια γοητεία της χειμερινής περιόδου.

Σε αυτή τη συλλογή, Βερνίκου απεικονίζει με επιδεξιότητα τα γαλήνια τοπία που καλύπτονται από το χιόνι, αποκαλύπτοντας έναν κόσμο που μεταμορφώνεται από τη μαγεία του χειμώνα. Κάθε φωτογραφία αποπνέει μια αίσθηση ηρεμίας, προσκαλώντας τους θεατές να βυθιστούν στην γαλήνια και ποιητική ατμόσφαιρα που φέρνει ο χειμώνας.

Βερνίκου παίζει αριστοτεχνικά με το φως και τη σκιά, αναδεικνύοντας τις μοναδικές ιδιότητες της παλέτας του χειμώνα. Το απαλό, διάχυτο φως αναδεικνύει τις λεπτές λεπτομέρειες, δημιουργώντας μια συναρπαστική αλληλεπίδραση μεταξύ φωτός και υφής. Οι εικόνες διαπνέονται από μια αίσθηση ηρεμίας, σαν ο χρόνος να έχει σταματήσει στιγμιαία για να θαυμάσει την ήρεμη κομψότητα της εποχής.

Η Συλλογή Χειμώνας παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα σκηνικών, από χιονισμένα βουνά και παγωμένες λίμνες μέχρι παγωμένα δάση και γοητευτικά χειμωνιάτικα χωριά. Το οξύ μάτι της Βερνίκου για τη σύνθεση και η ικανότητά της να συλλαμβάνει φευγαλέες στιγμές ομορφιάς διασφαλίζουν ότι κάθε φωτογραφία αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία.

Μέσα από την τέχνη της, Βερνίκου προσκαλεί τους θεατές να βιώσουν την τραγανότητα του χειμωνιάτικου αέρα, να νιώσουν το τρίξιμο του φρέσκου χιονιού κάτω από τα πόδια τους και να θαυμάσουν τα περίπλοκα σχέδια που σχηματίζει ο παγετός. Προκαλεί την αίσθηση του θαύματος και μας καλεί να εκτιμήσουμε την κρυμμένη ομορφιά που μπορεί να βρεθεί ακόμη και στις πιο κρύες εποχές.

Η σειρά φωτογραφιών Winter Collection της Μαρίνας Βερνίκου είναι μια απόδειξη του ταλέντου της και της ικανότητάς της να μεταδίδει μέσα από το φακό της την ακαταμάχητη γοητεία του χειμώνα. Μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε τη γαλήνη και την ποίηση της εποχής και να βρούμε παρηγοριά στο ήσυχο μεγαλείο της.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

  • Μικρό – Μέγεθος χαρτιού: 30 cm x 45 cm
  • Μέσο – Χαρτί Μέγεθος: 60 cm x 40 cm
  • Μεγάλο – Μέγεθος χαρτιού: 100 cm x 66 cm

ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ ΠΛΑΙΣΊΟΥ

Μπορούμε να παρέχουμε επιλογές πλαισίωσης για πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Οι προσαρμοσμένες εκτυπώσεις σε κορνίζα διατίθενται με τα ακόλουθα στοιχεία και με την επιλογή σας μεταξύ λευκού ή μαύρου φινιρίσματος:

Επιλέξτε ανάμεσα σε λευκή ή μαύρη ματ κορνίζα από σκληρό ξύλο σφενδάμου.

Προσφέρουμε παγκόσμια αποστολή με την UPS. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αξιοπιστία του παγκόσμιου δικτύου αποστολής της UPS για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εμπειρία αγορών χωρίς προβλήματα και η συνεργασία μας με την UPS είναι ένας μόνο τρόπος για να το πετύχουμε αυτό.

Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το δέμα σας θα παραδοθεί γρήγορα και με ασφάλεια.

Reviews

There are no reviews yet

Add a review
You must be logged in to post a review Log In

Q & A

There are no questions yet

Ask a question

Your question will be answered by a store representative or other customers.

Thank you for the question!

Your question has been received and will be answered soon. Please do not submit the same question again.

Error

Warning

An error occurred when saving your question. Please report it to the website administrator. Additional information:

Add an answer

Thank you for the answer!

Your answer has been received and will be published soon. Please do not submit the same answer again.

Error

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information:

SKU: Svalbard Path - L66100 Tag:
Brand: Marina Vernicos Collection